3 weken niksdoen :-)

Lekker op een heuveltop in de streek Monferrato. E-reader bij de hand met een spannend boek. We zitten in een niet-verkeerd soort van oud kasteel.

Vanmiddag geluncht. In de enige Osteria die het plaatsje Zanco rijk is, Ristorante Da Maria. We begonnen met 8 antipasti binnenkomertjes. Eigenlijk waren we toen al klaar. Maar de ‘man van Maria’ wilde uiteraard dat wij het ’tutti programma’ zouden afmaken. Dus kwamen er nog een minestrone soep (eigen pan op tafel) en pasta met tomatensaus als primi tevoorschijn met daarna konijn met groente als secundi. De kaas en dolce hebben we beleefd afgeslagen. Ik ben altijd blij dat Bar dan heel leuk kan kijken zodat de italiaanse ober het gewoon pikt. Maar: “Si, due cafe gaat er altijd in, kom maar op”! 70 euro alles bij elkaar, incluis de fles Vino Bianco uit de streek.

Nu weten we niet of we nog gaan avondeten. Ietwat vol van de lunch aan het, jawel, relaxen!

Afgelopen 2 weken zijn alweer snel voorbij gegaan. Was leuk om Normandie en Bretagne eens te verkennen. Maar een week is dan eigenlijk te kort. Wel een aantal topplekjes gevonden daar. Italie is weer erg mooi. Je kan hier eigenlijk alleen maar relaxen en dat doen we dan ook. Nog een week!

Voor nu effe genoeg. Misschien vanavond nog een fotopost, als ik zin heb…:-).

Een gedachte aan “3 weken niksdoen :-)

  1. els berkouwer

    Leuk verhaal, we waren al bang dat jullie misschien niet genoeg te eten zouden hebben (crisis in Italie ) maar dat valt gelukkig mee. Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben, geniet nog maar van alles! Volgende week gaat het gebeuren voor Claudia, wens haar sukses van ons. Volgend jaar jullie? Tot snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *