Bye Death Valley, hello Las Vegas

Aangekomen in Las Vegas, op donderdagmiddag 27-9. We hebben enorm genoten van de trip naar en in Death Valley: Panamint Springs Resort voor lunch, de ervaring met de hitte, de woestijn-landschappen. Ingecheckt op Furnace Creek Ranch en gezwommen in het bronwater-zwembad midden in Death Valley. Met de auto over ‘Artist-Drive’ in de namiddag: hele mooie kleuren en enorme rotspartijen rondom. Alles was heel indrukwekkend.

Coyote in Death Valley Coyote ugly or beautiful?

‘S-avonds pizza-to-go buiten onze cabin opgegeten, met een fles wijn op twee plastic stoeltjes en 2 kaarsen: prima de luxe!

Vanochtend om 06.00 uur in het donker naar Zabriskie Point gereden en daar de zonsopgang van 06.39 meegemaakt: mooi en bijzonder. Toen ontbeten en via ‘Devils Golf Course‘ en Badwater Death Valley verlaten. Een magische plek wat ons betreft.

Devil’s Golf Course in Death Valley Spelletje golf op Devil’s Golf Course anyone?

Vlak voor Vegas nog de omweg via Red Rock Canyon gemaakt. Daar hadden we geen spijt van. Fantastisch mooie rode rotsen, met in de canyon een prima ‘scenic drive’.

Red Rock Canyon scenic drive Red Rocks…

Amerikaanse rustplaats langs de weg naar Las vegas Op weg naar Vegas…

Toen Vegas in, en promt liet de ‘Neverlost’ navigatie van Hertz (gratis in de auto) ons in de steek. Tomtom maar van stal gehaald, die bleek het beter te doen. Het New York New York hotel is 1 van de vele hotels op de ‘Strip’ van Vegas. We kijken onze ogen uit uiteraard. Vanavond gegeten in restaurant Sensi in het Bellagio hotel: superdeluxe eten, mix van aziatisch, italiaans en indiaas. Weer heel anders dan de pizza-to-go van gisteren en allebei goed.

New York New York Hotel in Las Vegas New York New York Hotel and Casino

Morgen meer vanuit Vegas, als we zin hebben om iets te schrijven uiteraard :-).

Een gedachte aan “Bye Death Valley, hello Las Vegas

  1. Michael

    Grappig dat jullie Red Rock Canyon zo mooi vinden. Als je de reis in omgekeerde volgorde zou doen, dan zou je er waarschijnlijk niet eens zijn gestopt, maar daar komen jullie nog wel achter. Wat een waanzinnig mooie foto van NewYorkNewYork trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *