Laatste dag Saigon

Saigon, 3 mei, 19.30 locale tijd.

Zoals altijd weer vroeg terug in het hotel. Vietnam eet vaak al om 17.30 uur dus dan doen wij vrolijk mee. Vanavond voor de tweede maal in hetzelfde tentje gegeten. Veel keus aan Vietnamees eten. De equivalent van zout en peper zie je op onderstaande foto, een enorme schaal met verse kruiden :-). Overigens is dat tijdens de lunch, weer een super tentje aangeraden door de gids. Pho Hung was de naam, aanrader. Foto goed, ma? 🙂

diner in Saigon with a lot of herbs

Vandaag geprobeerd rustig aan te doen in de hitte. Langzaam lopen is 1 van de trucs. Rustig aan. Niet teveel bewegen en op tijd ergens koffie drinken of in een andere airco ruimte binnen stappen. Saigon was een goede stad. Heel anders dan Hanoi, hoewel we vandaag wel vergelijkbare straten hebben gezien. Saigon lijkt inderdaad wat op Parijs, brede lanen en parkjes.

Morgen de Mekong delta. Bar is er niet helemaal gerust op, is bang dat we veel toeristen-fuiken gaan inlopen. Ik denk dat het wel meevalt. We gaan het zien!

Tam biet!

2 gedachtes aan “Laatste dag Saigon

 1. E en P Berkouwer

  Hoi Allebei,

  Ja Gerit prima blozende foto ( zie opmerking Marion ) het eten smaakte goed zo te zien!
  Wij moeten ook maar eens wat meer kruiden gaan gebruiken.

  Je hebt je goed verdiept in de foto van Obama, Pa heeft je uiteenzetting uitvoerig gelezen.

  Jullie geen hoofdpijn van de hitte?

  Nog ongeveer 1 week te gaan: geniet ervan.
  Tot de volgende keer misschien.

 2. Marion

  Hallo Gerrit en Bar!
  Samen jullie verslagen even gelezen en de foto’s bekeken. Zijn erg onder de indruk. Ma vindt dat je erg goed schrijft, Gerrit! “Je lijkt wel een journalist”! Gezellig om te lezen. Vinden wel dat jullie ‘bollere toeten’krijgen (wel héél lekker eten zeker…)
  Veel liefs voor jullie, doe voorzichtig en blijf genieten!
  Graag tot ziens weer, Ma en Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *