Mijn van straat geredde roos…

Nee, vrees niet, ik ben niet opeens gaan dichten. ‘Mijn van straat geredde roos’ is een nieuw nummer van ‘De Dijk‘, vanavond gehoord in Het Paard in Den Haag.

Zoals altijd een goed optreden, dit keer heel krachtig met hier en daar wat afwijkende nummers. Ik zat te bedenken wanneer ik deze band voor het eerst heb gezien: dat moet ergens eind jaren tachtig begin jaren negentig zijn, ook in het Paard (het ‘oude’ Paard :-)). Veel van de nummers roepen herinneringen op uit die tijd. Maar ook de nieuwe nummers en nieuwe cd’s zijn goed en de optredens zijn altijd een mooie mix. Zou ik fan zijn? 🙂
Nog even 2 tips: donderdag 1 november Maceo Parker in het Paard, een gegarandeerde funk-avond. En in maart/april 2008 Huub van der Lubbe en Jan Robijns in diverse kleine theaters (15 april in Den Haag), zie de site van Huub vd Lubbe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *