Terug in Kuala Lumpur…

Afgelopen dagen de oostkust gedaan, met de huurauto. De oostkust is het meest traditionele stuk van onze reis. Hier rijd je van Kampong (dorp) naar Kampong. Kleine wegen dwars door het land. Erg leuk om een keer te doen. Kuantan was redelijk normaal als Maleisische stad. Daarna door naar Merang. Daar zaten we 2 nachten in het AryAni Resort. Volgens Bar de mooiste plek waar we ooit geweest zijn. Een supermooi resort, 20 huisjes gebouwd in een soort sultan-stijl. Van alle gemakken voorzien uiteraard, lekker eten, mooi zwembad, tuin grenst aan het eindeloze strand. Ook nog even naar de Spa geweest uiteraard: ik ben een uur lang gepijnigd door een Maleisische voet-reflexoloog…

Daarna het laatste stuk naar Kota Bharu, tegen de Thaise grens. Dat viel iets tegen. De markt middenin Kota Bharu was heus wel kleurig, maar ook klein en snel gezien. Leuk voor een foto, maar voor echt goede fotoos moet je op zo’n markt bekend raken, mensen leren kennen, en dat duurt een paar dagen… Pas dan kan je echt goede indringende fotografie bedrijven, vind ik…. Maar daarvoor was ik er niet, dus weer door! We zaten hoog in een hotel, dus keken mooi uit over de stad.

Vandaag weer terug in Kuala Lumpur. Meteen bij de ’12 ringit’ kapper mijn hoofd op tondeuse standje 0.5 laten scheren, ben dus nagenoeg kaal :-), eigenlijk bevalt dat wel goed… Komende dagen trekken we op met Marco, die de komende 3 dagen moet ‘spinnen’ in twee verschillende clubs. Dat worden late nachten waarschijnlijk.

Misschien nog 2 of 3 dagen ergens heen, dat beslissen we morgen of overmorgen.

Bye!
ps fotoos gaat niet lukken, dat wordt later…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *