Vandaag in de oren…

Vandaag in de snikhete zon op de Ipod Shuffle:

Blof live met Heather Nova: ‘Mooie Dag’.
Bij het maken van muziek is het altijd zoeken naar de momenten dat alles klopt tijdens het spelen. Je voelt en hoort een ‘flow’ die superkrachtig is. Daar doet ‘de muzikant’ het volgens mij voor, althans daar zou ik het voor doen :-). Voor mij heeft Bløf nu al bij twee uitvoeringen van het nummer ‘Mooie Dag’ laten horen dat zij deze kunst beheersen. Deze met Heather Nova is er 1 van. Probeer hem te beluisteren ergens, hij is prachtig. [Tekst ‘Mooie Dag’]

Grof Geschut: ‘Heel Veel Hebben’ & ‘Laat me niet alleen’
Toch altijd een plek in mijn hart voor deze helaas ter ziele gegane Nederlandstalige, Haagse band. Ook GG had voor mij momenten waarop ze de ‘flow’ te pakken hadden. Waarom staat de historie van GG niet op Youtube Hans? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *